Even voorstellen: interview met Kevin Guerrero (Mailmaps)

27 maart 2017

Vanaf 27 maart mag ik mij trots medewerker van Mailmaps noemen

Deze maand begint Kevin Guerrero in zijn functie als Account Executive bij Mailmaps. Hoog tijd om zich even voor te stellen en hem beter te leren kennen.

Welkom Kevin, vertel eens: hoe ben je bij Mailmaps terecht gekomen?

Hele goede vraag! Persoonlijk dacht ik mijn nieuwe job te vinden via een vacaturesite, dit was dus niet het geval. De vacature van Mailmaps kwam ik tegen op Facebook, na het lezen van de vacature was ik meteen enthousiast!

Vervolgens heb ik mijn CV en motivatiebrief opgestuurd en mocht ik al snel langskomen voor een eerste gesprek. Net zoals de hierop volgende gesprekken ging dit eigenlijk heel goed, vandaar dat ik mij vanaf vandaag maandag 27 maart 2017 trots medewerker van Mailmaps mag noemen!

 

En wat heb je hiervoor gedaan?

Wat betreft mijn studies heb ik de lange route bewandeld. Na twee MBO diploma’s voor de opleidingen commercieel medewerker binnendienst en vestigingsmanager groothandel heb ik gekozen voor de studie Commerciële Economie, deze studie heb ik gevolgd op het Avans College in Breda. Tijdens mijn bachelor heb ik veel theoretische kennis opgedaan van sales en marketing, met behulp van de minor branding heb ik nog een extra verdieping gedaan op het gebied van marketing.

Na het afronden van mijn studie ben ik meteen gaan werken, het afgelopen anderhalf jaar ben ik actief geweest binnen de Automotive branche op het gebied van leasing. ik heb hier veel geleerd en nu ben ik toe aan een nieuwe stap binnen een branche die beter bij mij past.

 

Je functie is Account Executive, wat houdt dat precies in?

Als Account Executive ben ik het aanspreekpunt voor bestaande- en nieuwe klanten van Mailmaps. Dagelijks komen er aanvragen binnen en deze zal ik dan ook gaan behandelen. Dit betekent dat ik de klantbehoeften inventariseer en dit vertaal naar een passend voorstel.  Vervolgens begeleid ik de klant tijdens het gehele proces dat hoort bij een campagne.

 

Wat hoop je de eerste paar maanden te kunnen leren bij Mailmaps?

Wat betreft account management heb ik al ervaring opgedaan en voel ik mij als een vis in het water. In de eerste paar maanden hoop ik daarom vooral een hoop bij te leren op het gebied van marketing en hierbij specifiek e-mailmarketing. Het inwerkschema heb ik inmiddels mogen ontvangen, hetzelfde geldt voor een aantal boeken die mij gaan voorzien van de nodige theoretische kennis over alle online marketingaspecten. Naar mijn mening is dus alles aanwezig voor een succesverhaal en een geweldige tijd bij Mailmaps!


Welke online media gebruik je zelf het meest?

Leuke vraag! Tegenwoordig is vrijwel iedereen actief op social media en ook ik maak hier dagelijks gebruik van. Zelf ben ik voornamelijk actief op Instagram, ik vind het erg leuk om de leuke momenten in mijn leven te delen met behulp van foto’s of een leuke vakantievideo van mij en mijn vriendin!

Wat betreft tips voor een interessante website, blog of app heb ik er niet heel veel. Zelf maak ik veel gebruik van de LinkdIn app en blijf ik dagelijks op de hoogte van het laatste voetbalnieuws met behulp van de app Voetbalzone. Voordat ik het vergeet, ik weet nog een heel interessante website die je zeker een keer moet bezoeken! Een bezoek aan Mailmaps.nl is je tijd zeer zeker waard ;-)

 

Waar haal je met meeste energie uit in je werk?

Om te beginnen vind ik een goede werksfeer op de werkvloer erg belangrijk, leuke collega’s kunnen ervoor zorgen dat je met veel plezier de auto in stapt om naar je werk te gaan. Naast de juiste sfeer spelen successen natuurlijk een rol. Wat is nou leuker dan het scoren van een leuke order of het binnenhalen van een nieuwe klant die super tevreden is over de e-mailcampagne die wij met Mailmaps hebben opgezet?

 

En buiten je werk?

Buiten mijn werk haal ik vooral energie uit het sporten. Vrijwel elke avond duik ik de sportschool in om mijn hoofd weer leeg te maken, dit zorgt ervoor dat ik elke ochtend weer met een goed gevoel aan de dag begin! Naast het sporten ben ik graag met mijn vrienden en speelt mijn vriendin natuurlijk een belangrijke rol in mijn leven!

 

Waar ben je naast je werk nog meer erg goed in?

Ik hoop dat je even de tijd hebt, dit kan lang gaan duren ;-) Nee even zonder dollen, naar mijn idee kan ik aardig keepen en dit doe ik dan ook in het zaalvoetbal.

Afgelopen twee jaar ben ik samen met mijn (vrienden)team kampioen geworden en hebben wij de KNVB-beker in de wacht weten te slepen. Ook dit jaar ziet het er naar uit dat we kampioen worden en zijn we nog steeds actief in het bekertoernooi.

Tot slot daag ik jullie graag uit voor een potje FIFA 17 op de Playstation 4!