E-mailmarketing anno 2016 doet u bij Mailmaps!

E-mailmarketing met behulp van 4,1 miljoen Optin3 e-mailadressen
Veel bedrijven denken dat email marketing niet voor hen is weggelegd; 'dat is voorbehouden aan landelijk opererende winkelketens of online shops. Zij hebben de middelen en het bereik om vele duizenden consumenten aan te schrijven'. Niets is minder waar. Mailmaps biedt u de mogelijkheid email marketing in te zetten als marketingtool met behulp van 4,1 miljoen persoonsgebonden optin emailadressen.

Hoe werkt e-mailmarketing via Mailmaps?
De e-mail database van Mailmaps.nl bevat locatiegegevens van consumenten en/of bedrijven die zich bij ons hebben aangemeld om, met toestemming, hen te mailen met aanbiedingen van het bedrijfsleven, mits deze relevant is aan de aangegeven interesse. Met de regionale tool kunt u dus bijvoorbeeld uitsluitend, in de voor u relevante regio's, een uiting sturen naar deze consumenten. Verder vragen over hoe we ter werk gaan kunt u vanzelfsprekend gerust stellen via contact.

Voorbeelden van onze e-mail marketing cases
Wij hebben inmiddels veel ervaring opgedaan met tevreden klanten die u zijn voorgegaan.Zij hebben in de gekozen regio's onder andere nieuwsbrieven, aanbiedingen en proeflessen aangeboden, en met succes.
Bekijk de cases aan de hand van deze voorbeelden en verstuur vandaag nog uw eerste e-mail!

Neem contact op!
Voor overige vragen kunt u persoonlijk contact met ons opnemen via info@mailmaps.nl of ons telefoonnummer : 030-750 40 04