Mail marketing

Mail marketing in de regio

U bent zelfstandig ondernemer, heeft een goed product en wilt dat graag laten zien. U hebt al geadverteerd in de lokale krant en op de kabelkrant, maar dit heeft nog niet het gewenste resultaat gehad. Iedereen in uw omgeving roept dan ook om eens iets met internet te gaan doen. Maar internet is toch alleen iets voor grote bedrijven? Mailmaps laat zien dat mail marketing ook voor u is weggelegd. En dat er goede resultaten mee te halen zijn.


Mail marketing voor lokale ondernemers

U als lokale ondernemer wil graag dat iedereen in de buurt uw producten en diensten kent. Vaak zal dit ook zo zijn, maar heeft men nog niet de stap genomen om ook bij u binnen te stappen. Het versturen van een mailing kan dan dat laatste zetje geven. In zo'n mailing kunt u bijvoorbeeld nogmaals de voordelen van uw product of dienst beschrijven en daarbij direct een leuke aanbieding doen.


Hoe werkt lokale mail marketing via Mailmaps

Mailmaps heeft de beschikking over e-mailadressen van meer dan 4 miljoen consumenten die toestemming hebben gegeven hen van lokale aanbiedingen en acties te voorzien. Zij hebben daarbij hun postcode opgegeven zodat u juist die consumenten eruit kunt pikken die in uw regio wonen. Uw mailing is daarmee gericht op de juiste doelgroep en u heeft voor uw mail marketing campagne slechts een beperkt budget nodig.

Laat u overtuigen door de voorbeelden die wij van uw collega-ondernemers online hebben gezet en start vandaag nog met uw eerste mailing!


Mailing verzenden

Lees hier meer over het verzenden van uw mailing.


Mailing programma

Welk programma kunt u het beste gebruiken om uw mailing te verzenden? Hier leest u meer over welk programma u kan gebruiken.