Mailing verzenden zonder zorgen

Bent u op zoek naar een succesvolle manier om potentiële klanten per e-mail te bereiken? Dan heeft Mailmaps de oplossing voor u. Via ons kunt u een mailing verzenden naar consumenten en/of bedrijven in een bepaald gebied. Hoe groot of hoe klein dat gebied is, dat bepaalt u zelf. De reikwijdte van uw bedrijf is tenslotte helemaal afhankelijk van de producten en diensten die u aanbiedt.


Legaal uw mailing verzenden

Nieuwe klanten per mail benaderen is al snel spam. Niet bij Mailmaps. Wij hebben een groot bestand met legale e-mailadressen De eigenaren van de adressen hebben toestemming gegeven aan Mailmaps om de e-mails te gebruiken voor het verzenden van lokale acties en aanbiedingen. Uw mailing verzenden levert dus geen ergernis op bij de klant; integendeel de ontvanger stelt de mails op prijs en zal met interesse lezen of uw aanbieding voor hem of haar interessant is. Wilt u vandaag nog een mailing verzenden: dat kan!


In drie stappen uw mailing verzenden

Mailmaps werkt als volgt: u kiest het gebied uit waar u uw klanten wilt bereiken. U ziet in een oogopslag hoeveel potentiële klanten er zijn in de door uw gekozen straal. Vervolgens schrijft u uw boodschap; een korte heldere tekst zonder illustraties. In de laatste stap gaat uw mailing de deur uit.

Een mailing verzenden zonder zorgen? Bekijk de introductievideo of ga meteen aan de slag!