Nieuwsbrief versturen

Een nieuwsbrief versturen

Een nieuwsbrief verstuurt u omdat u iets te vertellen heeft aan de lezers. Normaliter verstuurt u een nieuwsbrief naar klanten, die bij u op de website hebben aangegeven dat zij hierin geïnteresseerd zijn. Maar u wilt uw verhaal natuurlijk het liefst ook delen met potentiële klanten. U heeft dan 2 uitdagingen. Een nieuwsbrief versturen aan mensen die geen toestemming hebben gegeven mag niet. En hoe bereikt u alleen potentiële klanten bij u in de buurt?


Legaal nieuwsbrieven versturen binnen uw regio

Mailmaps heeft van ruim 4 miljoen consumenten het vertrouwen gekregen hen te mogen mailen met aanbiedingen uit hun regio. Van deze 4 miljoen consumenten zijn er altijd een groot aantal in uw regio.
Om het meeste uit uw nieuwsbrief te halen combineert u interessante informatie voor potentiële klanten met een geweldige aanbieding. Met het geven van informatie laat u zien dat u een goede partij bent om zaken mee te doen. Door het doen van een aanbieding trekt u hen over de streep om contact op te nemen.


Hoe maak ik een goede nieuwsbrief

Het formuleren van een effectieve en pakkende nieuwsbrief aan potentiële klanten is een vak apart. Houd er in ieder geval altijd rekening mee dat er zo min mogelijk tekst wordt gebruikt. De lezer moet gelijk getriggerd worden om verder te klikken. Grote lappen tekst schrikken in dit geval vaak af.
Mailmaps heeft een lijst met tips en trucs om een zo effectief mogelijke nieuwsbrief op te stellen.

Bekijk tips & trucs


Direct een nieuwsbrief versturen

Vanaf de website van Mailmaps verstuurt u gemakkelijk een nieuwsbrief. Bedenk eerst wat u wilt vertellen. Selecteer daarna de regio waarbinnen u uw nieuwsbrief wilt versturen. U bepaalt zelf hoe groot uw regio is. U ziet ook direct hoeveel consumenten u aanschrijft. Daarna kopieert u uw boodschap in de e-mailing. Het enige dat u nu nog hoeft te doen om uw nieuwsbrief te versturen is op verzenden te klikken!

Bekijk de voorbeelden van nieuwsbrieven van uw collega-ondernemers en verstuur uw eerste nieuwsbrief vandaag nog!

Bekijk voorbeelden