Uitleg e-mail database Mailmaps

De database van Mailmaps bestaat uit meer dan 4,1 miljoen consumenten profielen en meer dan 1 miljoen zakelijke profielen.

 

OMG logo

Herkomst e-mail database

Mailmaps maakt deel uit van de Online Marketing Group (OMG). OMG beheert voor ruim 120 verschillende uitgeverijen (bestandseigenaren) de opt-in database. Dit zijn consumenten die actief hebben aangegeven graag maximaal twee keer per maand een geselecteerde aanbieding te willen ontvangen van de bestandseigenaar.
Voorbeelden van onze bestandseigenaren zijn: SBS Broadcasting, Sanoma, TMG, Skyradio, Nu.nl en de Huishoudbeurs.
 

Kwaliteit e-mail database

De adressen zijn dubbel opt-in profielen. Dit betekent dat ze niet alleen hebben aangegeven graag de aanbiedingen te willen ontvangen, maar ze hebben dit per e-mail ook nog een keer bevestigd.
De database van Mailmaps wordt wekelijks ververst, nieuwe adressen worden toegevoegd en adressen die geen activiteit tonen worden na drie maanden verwijderd. Daarnaast vinden er regelmatig verrijkingsslagen plaats om de database zo relevant en kwalitatief mogelijk te houden.

 

Kwaliteit e-maildatabase

Privacy Waarborg logo

Compliancy e-mailadressen

De database en werkwijze van Mailmaps voldoet volledig aan de Nederlandse en Europese wetgeving. 
Mailmaps is onderdeel van OMG en daarmee lid van de branchevereniging DDMA. Daarnaast dragen we Het Privacy Waarborg keurmerk. Het Privacy Waarborg keurmerk geeft de gebruiker evenals de consument de garantie dat er zorgvuldig wordt omgegaan met gegevens en data.

Lees onze blog hier over