4,1 miljoen e-mailadressen

Wat is Mailmaps?

Mailmaps beheert ruim 4,1 miljoen opt-in e-mailadressen van consumenten die hebben aangegeven graag aanbiedingen te willen ontvangen. Ondernemers of organisaties kunnen deze adressen benaderen met een aanbod. Het bereik van Mailmaps is een effectief alternatief voor folders, flyers, advertenties in de krant of anderszins traditionele marketingacties.

Stippen op de kaart zijn opt-in e-mailadressen

De beschikbare e-mailadressen van consumenten staan op de map weergegeven als stipjes. Elk stipje staat voor een consument waarvan Mailmaps het profiel en de opt-in heeft. Deze consumenten hebben zelf actief aangegeven graag relevante aanbiedingen te willen ontvangen. De e-mailadressen zijn gekoppeld aan de NAW van de betreffende consument. Zo kan er tot op postcode + huisnummer een doelgroep geselecteerd worden. Bedrijven kunnen hier gebruik van maken om een interessant aanbod te sturen en nieuwe klanten te werven.

Waar komen de beschikbare e-mailadressen vandaan?

Mailmaps beheert ruim 4 miljoen profielen van consumenten die expliciet hebben aangegeven graag (lokale) aanbiedingen te willen ontvangen. Deze adressen beheren wij voor enkele grote uitgevers.

Lees hier meer over

 

Ook een B2B e-maildatabase

Mailmaps beheert naast een consumenten database ook een database met zakelijke e-mailadressen. Dit zijn ondernemers en professionals die hun zakelijke profiel bij één van onze zakelijke uitgevers hebben achtergelaten. Dit zijn totaal meer dan 1 miljoen zakelijke profielen inclusief opt-in. Hiervoor gelden andere segmentatie mogelijkheden als branche, functie en aantal werknemers.

Informeer naar de mogelijkheden

Zo eenvoudig werkt Mailmaps